• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Педагогічний фестиваль крокує

14.05.2021

Педагогічний фестиваль у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ впевнено крокує до свого фіналу.  Творчо проводяться відкриті уроки та методичні наради, готуються розробки уроків, педагоги узагальнюють свій професійний досвід.

У квітні підготовлено та проведено 5 відкритих уроків. Людмила Циганок поділилася з колегами своїм досвідом використання на уроці різних форм і методів роботи зі слухачами, цікавим і корисним був урок майстра виробничого навчання Віктора Щапова з використання мережі Інтернет.  Тетяна Молчанова при узагальненні та систематизації матеріалу з формування бухгалтерських проводок використовувала технологію проведення  нестандартного уроку – ділової гри. Професійні компетентності у слухачів вдало формували на уроках майстри виробничого навчання Майя Мотренко, тема «Продаж банківських металів», і Дмитро Жмурін за темою  «Прихвачування фланця у нижньому положенні».

При обговоренні уроків педагоги ділилися своїми враженнями, аналізували обрані технології та форми і методи роботи. Кращі уроки рекомендували до публікацій.