• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Нові компетентності – нові перспективи

25.06.2018

Актуальність  відкриття нового напряму професійної підготовки слухачів пов’язана з стрімким розвитком комп’ютерної техніки та інформаційно-комунікаційних технологій, які  є однією з характерних прикмет сучасності.  Постійно зростає  попит на спеціалістів у галузі комп’ютерних технологій, зокрема у сфері комп’ютерної графіки. 

21 червня 2018 року у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ відбувся перший випуск слухачів, які пройшли навчання на курсах цільового призначення за програмою «Створення об’єктів та сцен тривимірної графіки у 3DSMAX». 

На заняттях слухачі успішно вивчали базові поняття моделювання графічних об’єктів, тривимірної комп’ютерної графіки, основи візуалізації сцени та постобробку візуалізованих зображень, створення анімації. На уроках з  Основ 3D-друку вчилися обслуговувати та налаштувати 3d-принтер, виконувати роботи з різними видами пластику для 3d-друку, працювати зі слайсерами.  Цікавими та корисними були уроки щодо створення власного бізнесу.

Безперечно, нові компетентності сприятимуть випускникам у пошуку роботи та реалізації свого особистісного творчого потенціалу.