• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Навчальному відділенню Центру – 1 рік!

26.07.2018

20 липня 2018 року навчальне відділення Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ у м. Кам’янське відсвяткувало свій перший день народження. Навчальне відділення було створено у 2017 році з метою якісного професійного навчання безробітних та іншого дорослого населення за професіями, затребуваними на ринку праці.  Галузевим спрямуванням професійного навчання визначено транспорт та ремонт транспортних засобів.

Педагогічний колектив відділення привітали директор Дніпропетровського обласного центру зайнятості Вікторія Кузнецова та директор Центру Лариса Сидорчук. Вікторія Петрівна відмітила, що за рік проведено велику роботу щодо створення сучасної матеріально-технічної бази відділення, є багато планів та цікавих проектів.

Завідувач відділення Костянтин Гузенко розповів, що навчання безробітних розпочато вже з січня 2018 року і понад 130 слухачів пройшли підготовку на курсах цільового призначення «Сучасні технології організації та ведення торгівлі», «Комп’ютеризація бухгалтерського обліку» та «Користувач ПК: офісні технології та Інтернет». Про якість навчання свідчать відгуки слухачів: «Дякуємо викладачів за доступний виклад матеріалу, за доброзичливість, відповідальність, спокій і терпіння. Кожен  день приходили на заняття із задоволенням і в  прекрасному настрої. Отримали ґрунтовний багаж знань, море позитивних емоцій і приємні враження. Бажаємо подальших досягнень і здібних учнів. Організація курсів на гідному рівні! Велике спасибі за навчання!»