• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Дуальне навчання: перший випуск за професією «Стропальник»

24.05.2018

З 2017 року Центр плідно співпрацює з Філією компанії УКРРІЧФЛОТ «Дніпропетровський річковий порт» з метою організації та здійснення професійної підготовки кваліфікованих робітників для підприємства. 14 травня 2018 року у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ відбувся перший випуск слухачів, які проходили навчання з професії «Стропальник» за дуальною формою. На державній кваліфікаційній атестації був присутній заступник Генерального директора, виконавчий директор Дніпропетровської обласної організації роботодавців Анатолій Дурихін.

Під час навчання теоретична підготовка слухачів проводилася на базі навчального закладу, виробниче навчання та виробнича практика – на базі Дніпропетровського річкового порту  з використанням виробничих потужностей порту.

Керівництво та спеціалісти порту разом з представниками обласного центру зайнятості відмітили вагомі переваги саме дуальної форми підготовки кваліфікованих робітників: державна кваліфікаційна атестація показала високий рівень теоретичних знань слухачів, вони  впевнено виконували практичні завдання на обладнанні підприємства.

Всі випускники успішно здали іспити, отримали свідоцтва державного зразка про присвоєння робітничої кваліфікації стропальник 3 розряду та посвідчення стропальника з охорони праці.