• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

День відкритих дверей Центру

24.12.2021

22 грудня  2021 року Дніпропетровський центр ПТО провів День  відкритих дверей у онлайн форматі. Захід проведено спільно з Дніпропетровським обласним центром зайнятості для шукачів роботи та спеціалістів служби зайнятості Вінницької, Миколаївської, Черкаської, Кіровоградської та Дніпропетровської областей.  

Заступник директора з НМР Центру Сергій Сороквашин презентував заклад освіти та ознайомив учасників заходу з основними напрямами діяльності і перспективами співпраці щодо підготовки фахівців за робітничими професіями та кваліфікаціями на замовлення роботодавців, впровадження дистанційної та  дуальної форм навчання. Під час віртуальних екскурсій Центром гості ознайомилися з навчальною і матеріально-технічною базою Центру, переглянули майстер-класи з професій Контролер-касир і Продавець продовольчих товарів.

До віртуального Дня відкритих дверей долучилася Маргарита Мішукова, менеджер з персоналу ТОВ «ЕРТАНЗ», з яким Центр розглядає перспективи співпраці, в тому числі підготовки робітничих кадрів за професією Електрогазозварник.

Завершилася онлайн-зустріч відповідями Сергія Володимировича на запитання.