• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон 0 800 600 630

  • Email dcpto@ukr.net

Відкритий урок водіїв навантажувача

15.02.2024

15 лютого свої знання та навички демонстрували майбутні водії навантажувача. Під час відкритого уроку виробничого навчання, на якому були присутні педагоги Центру,  представники підприємства ТОВ «ДМЗ Комінмет», учасники змогли ознайомитись з основними аспектами роботи водія навантажувача, правилами безпеки під час експлуатації техніки та основами технічного обслуговування навантажувача, методикою викладання виробничого навчання.

Група водіїв навантажувача навчається в рамках проєкту Німецького співробітництва «Sequa», що реалізується в рамках проєкту «Швидкі навички до працевлаштування в рамках програми  GIZ Skills4Rekovery». 

У ході обговорення заняття працівники ТОВ «ДМЗ Комінмет» відмітили високий рівень підготовки здобувачів освіти та важливість якісної підготовки водіїв навантажувачів для забезпечення безпеки та ефективності складської роботи, а також про необхідність співробітництва та взаємодії для якісної професійної підготовки та розширення кар’єрних можливостей кваліфікованих робітників.