• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Круглий стіл» з HR фахівцями ТОВ «Метінвест Холдинг

24.05.2019

Комплектація кадрів ринкоутворюючих підприємств міста і регіону – спільне завдання роботодавців і державної служби зайнятості, запорука ефективної роботи  підприємств,    соціального захисту працюючих, стабільності міської громади.        

24 травня в Криворізькому міськрайонному центрі зайнятості відбулось засідання «круглого столу» за участю керівників  Дніпропетровського обласного і Криворізького міськрайонного центрів зайнятості, Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти ДСЗ, керівників відділів кадрів, навчання і розвитку персоналу підрозділів ТОВ «Метінвест Холдинг» - гірничозбагачувальних комбінатів та Центру кар’єри «Метінвест».

Тема засідання – «Організація ефективної співпраці щодо поточного та перспективного укомплектування вакантних посад підприємств компанії Метінвест».

Під час круглого столу обговорено ситуацію на ринку праці міста та її вплив на перспективи взаємодії з ринкоутворюючими підприємствами; формат взаємодії служби зайнятості з роботодавцями, спрямований на формування кадрового потенціалу.

Учасники окреслили практичні аспекти співпраці з підприємствами холдингу «Метінвест» і  регіональним центром кар’єри «Метінвест»  щодо добору персоналу, а також роль центру зайнятості в організації навчання безробітних.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи  Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості Денис Айвазов запросив до співпраці представників кадрових служб щодо професійної підготовки кадрів з числа безробітних на базі навчального закладу.

За результатами заходу досягнуті домовленості щодо організації професійного навчання безробітних з подальшим працевлаштуванням на підприємствах «Метінвест Холдинг».