• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Звітування директора Центру

27.02.2021

25 лютого 2021 року у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ відбулися загальні збори колективу, на яких директор Центру Лариса Сидорчук звітувала про свою діяльність у минулому році. Участь у загальних зборах взяли заступник директора Дніпропетровського обласного центру зайнятості Валерій Дудник та начальник відділу організації профнавчання Тетяна Кардель.

У своєму звіті Лариса Сидорчук  розкрила напрями роботи у 2020, розповіла про досягнуті результати роботи Центру. Лариса Володимирівна подякувала всім членам колективу за  відповідальну роботу у складний період пандемії COVID-19, відмітила творчі здобутки педагогів.

Валерій Дудник у своєму виступі висловив подяку колективу Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ та особисто директору Ларисі Сидорчук за сумлінну працю і вагомий внесок у виконання завдань, пов’язаних  з реалізацією політики зайнятості в Україні, соціального захисту населення від безробіття та надання якісних освітніх послуг при підготовці кваліфікованих робітників.

В обговорені звіту взяли участь працівники Центру, які в свою чергу високо оцінили роботу закладу освіти під керівництвом  Сидорчук Л.В.