• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Знання робить життя прекрасним

24.07.2019

За І півріччя 2019 року у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ  пройшли навчання 2678 слухачів, з них випускники за професіями  -  142 особи.

За цей період випускні іспити відбулися в групах за професіями: «Касир (в банку)» та «Офісний службовець (Бухгалтерія)» «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», «Манікюрник», «Молодша медична сестра з догляду за хворими», «Електрогазозварник», «Продавець продовольчих товарів» та «Продавець непродовольчих товарів»,  «Оператор котельні».  Роботодавці - представники підприємств м. Дніпро, з якими плідно співпрацює навчальний заклад, дали високу оцінку рівню знань та професійних умінь та навичок випускників. Під час проходження виробничої практики та державної кваліфікаційної атестації найкращі випускники отримали запрошення на роботу.

Понад 200 осіб за цей період пройшли навчання в Центрі за програмами «Комп’ютеризація бухгалтерського обліку», «Користувач ПК: офісні технології та Інтернет», «Створення об’єктів та сцен тривимірної графіки у 3DSMAX», «Основи розробки web-сайтів». Особливим попитом користуються курси «Створення малого бізнесу: теоретичні основи та практичні аспекти», які в 2019 році проводяться за оновленою програмою та очно-дистанційною формою навчання. Всі курси Центру, перш за все, формують у слухачів цифрову та підприємницьку компетентність: випускники впевнено та професійно володіють навичками роботи в прикладних комп’ютерних програмах 1С: Бухгалтерія, 3DsMAX, М.Е.Dос, програми Microsoft Office тощо. 

 

Бажаємо всім випускникам гідної роботи та успішної професійної самореалізації!

 

Всіх бажаючих отримати робітничу професію та підвищити кваліфікацію запрошуємо на навчання!

Інформацію про професії, курси за компетенціями та графіки формування навчальних груп можна знайти на сайті Центру.