• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Знайомство школярів міста з робітничими професіями

08.05.2018

Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ бере активну участь у реалізації Програми державної служби зайнятості щодо професійної орієнтації на 2017-2020 роки, яка затверджена Фондом загальнообов’язкового страхування України на випадок безробіття.

13 квітня до Центру завітали учні 11-х класів середньої загальноосвітньої школи №33 м. Дніпро. Знайомство школярів з робітничими професіями відбувалося за інтерактивною методикою: педагоги Центру провели для гостей майстер-класи,  ознайомили з програмами курсів, сучасною навчальною матеріально-технічною базою, надали можливість спробувати самостійно виконувати професійні операції.

Школярам також було запропоновано у вільний від уроків час пройти навчання в Центрі на курсах з  інформаційно-комунікаційних технологій: «Блогер», «Основи Інтернет-продажів», «ADOBE PHOTOSHOP» «Створення WEB-сайтів» «3d-моделювання», а також курси «Основи сучасного манікюру» та «Макіяж для себе-любимої», «Художнє оформлення подарунків».

Детальнішу інформацію про курси (кількість годин, вартість, терміни навчання та початок занять) можна знайти на сайті Центру та у Facebook.