• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Запрошуємо на навчання!

20.06.2018

18 червня 2018 року педагоги Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ з метою профорієнтації безробітних громадян відвідали Новомосковський міський центр зайнятості.  

Методист Центру Наталія Гаврилюк презентувала навчальний заклад та ознайомила учасників семінару з ліцензованими професіями, за якими проводиться професійна підготовка безробітних, напрямами та термінами навчання. Наталія Павлівна акцентувала увагу на впровадженні у навчальний процес елементів дистанційного навчання та дуальної форми отримання освіти.

Майстер виробничого навчання Майя Мотренко надала присутнім більш детальну інформацію про навчання за професією «Касир (в банку)», поділилася відгуками слухачів Центру, розповіла про проходження виробничої практики, он-лайн тестування та працевлаштування випускників.

Майстер виробничого навчання Дмитро Жмурін розповів про особливості навчання за професіями «Електрогазозварник» та «Стропальник», ознайомив присутніх з матеріально-технічною базою, змінами до робочих навчальних планів, які внесено відповідно до вимог роботодавців.

Під час презентації  безробітні громадяни отримали відповіді на запитання щодо умов навчання і перспектив працевлаштування.