• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Залучення до співпраці нових роботодавців

11.01.2019

10 січня 2019 року Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ взяв участь у Дні відкритих дверей КЗ «Дніпропетровський дитячий будинок-інтернат», який проведено Дніпропетровським обласним центром зайнятості для випускників Центру, що проходили професійну підготовку за професією «Молодша медична сестра з догляду за хворими».

Інтернат є  соціальним медичним закладом для постійного проживання дітей з вадами фізичного розвитку і ураженням центральної нервової системи. Діти потребують постійного догляду та медичного обслуговування. На сьогодні в закладі є потреба у кваліфікованих кадрах молодшого медичного персоналу – сестрах з догляду за дитиною, які пройшли професійну підготовку та мають навички роботи з хворими.

Випускники Центру та шукачі роботи познайомилися з вихованцями та персоналом Інтернату, умовами проживання дітей та матеріальною базою, відчули особливості робочого процесу закладу. Бажаючі мали змогу пройти тестування та узгодити умови проходження стажування.  

У Дні відкритих дверей від Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ участь взяв майстер виробничого навчання з професії «Молодша медична сестра з догляду за хворими» Олександр Капітан.