• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

З днем народження, рідний Центре!

13.10.2020

Щорічно 14 жовтня Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ святкує свій день народження, цього року закладу освіти виповнюється  11 років. На урочистих зборах з цієї нагоди з теплими словами привітання та вдячності від директорки Дніпропетровського обласного центру зайнятості Вікторії Кузнецової звернувся до колективу закладу освіти заступник директора Валерій Дудник.

Директорка Центру Лариса Сидорчук відмітила, що до свого дня народження колектив Центру підійшов із вагомими здобутками. Незважаючи на зміни, які вносять у освітній процес умови карантину, за дев’ять місяців 2020 року навчання у Центрі пройшли понад 4000 безробітних, успішно застосовується в освітньому процесі  дистанційна, очно-дистанційна та дуальна форми навчання.

Новим напрямом діяльності педагогічного колективу у 2020 році стала дослідно-експериментальна робота. Разом із партнерами – закладами П(ПТ)О регіону, Центр розпочав дослідницьку роботу в межах експерименту всеукраїнського рівня за темою «Формування підприємницької компетентності майбутніх кваліфікованих робітників сфери послуг у процесі професійної підготовки».

Традиційно Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ бере участь у найголовніших освітянських форумах країни, цього року у одинадцятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2020». У  номінації «Організаційні, педагогічні й методичні засади побудови престижної та сучасної професійної освіти» конкурсна робота Центру на тему: «Престижність професійної  освіти  дорослих: реалії  часу та шляхи побудови» нагороджена золотою медаллю та Дипломом переможця. 

Для учнівської молоді, випускників шкіл та закладів П(ПТ)О регіону під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО у вересні 2020 року Центром проведено освітній захід «Навчатись для життя та роботи».  

Як завжди у Центрі велика увага приділялася роботі з педагогами: за напрямом методичної роботи у вересні - жовтні в Центрі проведено ІІ Конкурс професійної майстерності здобувачів освіти, Педагогічний фестиваль та Методичний пікнік.