• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Впровадження елементів дуальної форми навчання

08.05.2018

Впровадження у навчально-виробничий процес Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ елементів дуальної форми навчання визнано пріоритетним напрямом роботи.

У зв’язку із створенням на базі  філії «Дніпропетровський річковий порт» АСК «Укррічфлот» контейнерної дільниці та виникнення гострої виробничої необхідності у робітничому персоналі для виконання навантажувально-розвантажувальних робіт на потребу роботодавців у Центрі було ліцензовано за дуальною формою навчання робітничу професію «Стропальник». Вже на початку 2018 року група слухачів з числа безробітних розпочала заняття.

 Протягом двох місяців  високопрофесійними педагогами та майстрами з виробництва проводилися теоретичні заняття в навчальних кабінетах Центру та уроки з виробничого навчання на виробничих площах Дніпропетровського річкового порту.

5 квітня 2018 року навчальний заклад відвідав менеджер з персоналу філії «Дніпропетровський річковий порт» АСК «Укррічфлот» Олександр Оробченко. Між Центром та підприємством роботодавців підписано угоду про надання якісних робочих місць слухачам для проходження виробничої практики з подальшим працевлаштуванням випускників.