• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Візит вчителів та директорів шкіл Помічнянської ОТГ

11.11.2019

7 листопада 2019 року до Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ завітали вчителі та директори шкіл Помічнянської ОТГ - найкращі учасники проекту STEМ. Захід організовано спеціалістами Дніпровської академії неперервної освіти, з якою Центр співпрацює у напряму апробації та впровадження у освітній процес середніх загальноосвітніх шкіл курсу «Основи 3D-друку».

Директор Центру Лариса Сидорчук поділилася з колегами досвідом професійної підготовки дорослого населення за робітничими професіями, провела для них інтерактивну екскурсію: гості ознайомилися з матеріальною базою та технічним обладнанням Центру, мали змогу поспілкуватися з педагогами та слухачами.

Цікавий майстер-клас з 3D-друку провели для вчителів шкіл автори електронного навчально-методичного комплексу курсу «Основи 3D друку» Сергій Сороквашин та Віктор Сізов. Даний посібник Науково-методичною радою з питань освіти Міністерства освіти і науки України схвалено для використання у професійно-технічних навчальних закладах. Комплекс адаптовано для учнів 8-9-х класів та запропоновано до використання у середній школі.

Гості та фахівці Дніпровської академії неперервної освіти висловили щиру зацікавленість та сподівання щодо співпраці у подальшому.