• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Вітаємо з Днем державного прапора

23.08.2019

Щороку напередодні Дня незалежності ми вшановуємо одну із головних національних святинь - Державний Прапор України. Під нашим прапором ми маємо жити і працювати так, щоб нащадки пишалися перемогами та успіхами своїх батьків та дідів, щоб світ знав могутню, процвітаючу державу - Україну.

Колектив Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ долучилився до святкування та вшанування національної святині, взявши участь у флешмобі «Наш дрескод - жовто-синій». Також слухачі Центру організували фотовиставку «Символи України у моєму житті».

Родзинкою свята став інформаційно-просвітницький захід «Чи знаєш ти Україну?», в ході якого слухачі розповіли про український  прапор, цікаві та визначні куточки нашої Батьківщини, які варто відвідати,  видатних українців, також читали вірші, запропонували ближче пізнати українську національну кухню.

З любов'ю до України, з повагою до минулого нашого народу, ми шануємо символ вільної, демократичної України, сильної й незалежної держави - синьо-жовтий стяг. Зі святом Державного Прапора України!