• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Успіх починається з нами!

15.05.2019

Колектив Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ завжди пишається своїми випускниками. За чотири місяці 2019 року у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ  пройшли навчання 2433 слухачі, з них навчалися за професіями 99 осіб.

Тільки за останні два місяці 52 слухачі Центру отримали свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації за  професіями «Касир (в банку)», «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», «Манікюрник», «Молодша медична сестра з догляду за хворими», «Електрогазозварник» та «Продавець продовольчих товарів». Представники підприємств м. Дніпро, з якими плідно співпрацює навчальний заклад, взяли участь у державній кваліфікаційній атестації  і дали високу оцінку рівню знань та професійних умінь та навичок випускників. Найкращі випускники отримали запрошення на роботу.

У березні - квітні поточного року 119 осіб пройшли навчання в Центрі за програмами «Створення малого бізнесу: теоретичні основи та практичні аспекти», «Комп’ютеризація бухгалтерського обліку», «Користувач ПК: офісні технології та Інтернет», «Створення об’єктів та сцен тривимірної графіки у 3DSMAX», «Основи розробки web-сайтів». Ці курси, перш за все, формують у слухачів цифрову та підприємницьку компетентність: випускники впевнено та професійно володіють навичками роботи в прикладних комп’ютерних програмах 1С: Бухгалтерія, 3DSMAX, М.Е.Dос, програми Microsoft Office тощо.  Всі випускники курсів успішно здали екзамени та отримали посвідчення про навчання.

 

Бажаємо всім випускникам гідної роботи та успішної професійної самореалізації!

Запрошуємо на навчання!