• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Участь в роботі експертної місії ТАІЕХ

27.03.2019

25-27 березня 2019 року на базі Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості України відбувається  експертна місія ТАІЕХ. Метою місії є надання допомоги та обмін досвідом та кращою практикою щодо європейських та міжнародних стандартів в соціальному захисті громадян. В роботі заходу беруть участь виконуючий обов’язки Голови державної служби зайнятості Валерій Ярошенко, керівники та спеціалісти державної служби зайнятості (Центрального апарату).

Досвід організації роботи з  безробітними та кращу практику Франції представляють пані Ізабель Ресте, співробітник проекту «Управління розвитку навичок на територіях Pole employ, Франція», пані Сандра Портіер, кореспондент мережі  Pole employ, Франція та пан  Жан-Луї Таузін, начальник управління, внутрішнього контролю та запобігання шахрайству.

Під час роботи експертної місії висвітлюються питання вивчення європейського досвіду та основних інструментів для працевлаштування громадян та взаємодії з роботодавцями, надання та отримання статусу безробітного, визначення джерел допомоги по безробіттю. Опрацьовуються питання роботи консультантів з кар’єри: вимог до їх кваліфікації та виконання робіт; опрацьовуються  питання внесення необхідних змін до чинного законодавства України.

В роботі  експертної місії ТАІЕХ бере участь директор Центру Лариса Сидорчук.