• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Участь у «Місті Професій»

03.06.2019

Національний соціальний проект «Місто Професій» за останні роки став одним з найбільш дієвих  інтерактивних профорієнтаційних дитячих заходів. 2 червня 2019 року Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ взяв участь у міському заході «Місто Професій», присвяченому Дню захисту дітей. Кожна дитина, яка прийшла на свято, мала можливість ознайомитися з робітничими професіями та доторкнутися до світу дорослих - "заробити" свої  перші "гроші".

Педагоги Центру традиційно запропонували дітлахам опанувати навички з таких професій, як молодша медична сестра з догляду за хворими, касир (в банку), контролер-касир, манікюрник, продавець продовольчих товарів. Малюкам все було цікаво, «працівники» із задоволенням рахували та  пакували гроші, перевіряли їх на справжність, працювали на касових апаратах, вимірювали тиск та робили уколи, вчилися дизайну нігтів,  яскраво та святково оформлювали покупки.

Кожен мешканець «Міста професій» зміг спробувати себе у різних професіях, творчо, весело і з користю провести час, а отриману «заробітну плату»  витратити в крамницях солодощів та подарунків.