• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Участь у виїзній нараді

12.07.2018

11 липня 2018 року на базі Криворізького міськрайонного центру зайнятості відбулася нарада директорів базових центрів зайнятості та філій Дніпропетровського обласного центру зайнятості «Про підсумки роботи Дніпропетровської обласної служби за І півріччя 2018 року». В  роботі наради взяли участь в.о. голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерій Ярошенко, мер м. Кривий Ріг Юрій Вілкул та голова президії Дніпропетровської обласної тристоронньої соціально-економічної ради, голова Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини Віктор Сергєєв, Голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок Віталій Дубіль.

Директор Дніпропетровського обласного центру зайнятості Вікторія Кузнецова у своєму виступі підвела підсумки діяльності обласної служби зайнятості за І півріччя 2018 року та висвітлила ситуацію на ринку праці регіону.  Серед питань, які було обговорено на нараді, актуальні напрямки покращення взаємної співпраці служби зайнятості з роботодавцями та соціальними партнерами, завдання служби зайнятості щодо професійної підготовки кваліфікованих робітників на замовлення роботодавців з елементами дуальної форми навчання.

В роботі наради від Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ взяли участь заступник директора з НМР Сергій Сороквашин та завідувач навчального відділення Центру у м. Кам’янське Костянтин Гузенко.