• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Участь у робочій нараді обласної служби зайнятості

08.05.2018

20 квітня 2018 року у м. Кам'янське відбулася робоча нарада Дніпропетровської обласної служби зайнятості з питань визначення пріоритетних напрямів організації роботи служби зайнятості та роботодавців щодо партнерської взаємодії у забезпеченні підприємств регіону кваліфікованими робітничими кадрами.

У заході взяли участь міський голова Андрій Білоусов, директор Дніпропетровського обласного центру зайнятості Вікторія Кузнецова, директори всіх базових центрів зайнятості області та філій. Від Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ участь у нараді взяли директор Центру Лариса Сидорчук та завідувач навчального відділення Центру у м. Кам'янське Костянтин Гузенко.

На нараді Лариса Володимирівна презентувала навчальний заклад як сучасний центр професійно-технічної освіти дорослих, переважно безробітних, які перебувають на обліку в службі зайнятості. При відвідуванні учасниками заходу навчального відділення Центру Костянтин Олександрович презентував роботу колективу та ознайомив гостей з умовами навчання: сучасне оснащення навчальних кабінетів та лабораторії сприяє впровадженню інформаційно-комунікаційних технологій у освітній процес, що дозволяє дорослому населенню отримувати якісні знання на високому рівні.