• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Участь у профорієнтаційному заході «Ярмарок кар’єри»

26.10.2018

25 жовтня 2018 року Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ взяв участь у профорієнтаційному заході «Ярмарок кар’єри», який проводився на базі «Центру позашкільної роботи та дитячої творчості» Кам’янської  міської ради. Захід організовано з метою формування серед учнівської молоді відповідального ставлення до планування професійної кар’єри, підвищення престижності робітничих професій.

У ярмарку взяли участь  педагоги  навчального відділення Центру у м. Кам’янське. Вони розповіли учням про робітничі професії та нові напрями в інформаційно-комунікаційних технологіях, за якими можна пройти навчання.  Юні  каменчани ознайомилися з програмами курсів молодіжного проекту Центру: «Блогер», «Основи інтернет-продажів», «ADOBE PHOTOSHOP» «Створення WEB-сайтів» «3d-моделювання» «Основи сучасного манікюру» та отримали інформацію про умови і строки навчання як на базі Центру у м. Дніпро, так і безпосередньо у навчальному відділенні у м. Кам’янське.

Детальнішу інформацію про курси (кількість годин, вартість, терміни навчання та початок занять) можна знайти на сайті Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ та у Facebook.