• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Участь у нараді державної служби зайнятості

16.07.2018

12-13 липня у м. Нова Каховка Херсонської області відбулась нарада державної служби зайнятості «Про підсумки роботи державної служби зайнятості за І півріччя 2018 року та визначення пріоритетних завдань діяльності служби зайнятості до кінця поточного року».  Участь у нараді взяли в.о. Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерій Ярошенко, заступник Голови ДСЗ (ЦА) Юлія Жовтяк, директори обласних центрів зайнятості, керівники Херсонської області та директори ЦПТО ДСЗ.

У своєму виступі В. Ярошенко, зазначив, що покращення ситуації на ринку праці є наслідком поступового економічного зростання в країні, зростання чисельності зайнятих громадян та зниження рівня безробіття. Серед основних проблем залишається професійно-кваліфікаційний дисбаланс між попитом та пропозицією робочої сили.

Пріоритетними напрямами роботи визначено сприяння продуктивній зайнятості та реформа ринку праці, розвиток послуг у територіальних громадах. Подальшого розвитку набуває впровадження інноваційних підходів на засадах рекрутингу, нових онлайн сервісів, налагодження  комунікації з роботодавцями щодо підбору персоналу шляхом електронного спілкування тощо.

Від Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ участь у нараді взяла директор Центру Лариса Сидорчук.