• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Сучасні компетентності – нові перспективи

06.11.2019

Актуальність відкриття нових напрямів професійної підготовки слухачів пов’язана, перш за все, зі стрімким розвитком комп’ютерної техніки, інформаційно-комунікаційних та цифрових технологій. Саме  ці технології є характерною рисою сучасності в кожній галузі економіки, а фахівці – найбільш затребуваними на ринку праці. Вміння працювати в програмі Adobe  Photoshop на достатньо професійному рівні є однією з вимог роботодавців в ІТ-сфері.

6 листопада 2019 року у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ відбувся перший випуск слухачів, які пройшли навчання на курсах цільового призначення за програмою «Основи роботи з растровими зображеннями в Adobe  Photoshop».  Протягом трьох тижнів навчання в Центрі слухачі вивчили прийоми роботи з інструментами програми  та  текстами, опановували техніки створення текстур і колажів, техніки поліпшення якості зображень, успішно захистили власні проєкти. Цікавими та корисними були уроки щодо створення власного бізнесу.

Щиро вітаємо випускників! Безперечно, нові компетентності сприятимуть їм у пошуку роботи та реалізації свого особистісного творчого потенціалу.