• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Співраця з Дніпровською академією неперервної освіти

28.11.2019

Вченою радою КЗВО «Дніпровська академія неперервної освіти» Дніпропетровської обласної ради» навчальній програмі та електронному навчально-методичному комплексу «Основи 3D-друку» надано гриф «Вчена рада КЗВО «ДАНО» ДОР» рекомендує до друку».

«Предмет «Основи 3D-друку» введено як додаткову компетенцію професійної підготовки дорослих за робітничою професією «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення». У травні 2019 року електронний навчально-методичний комплекс «Основи 3D-друку», розроблений педагогами Центру Сороквашиним С.В. та Сізовим В.Д., успішно пройшов експертизу та отримав висновок Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України «Схвалено для використання у професійно-технічних навчальних закладах» (протокол від 02.04.2019 р. №5).

За ініціативи спеціалістів Дніпровської академії неперервної освіти, з якою Центр співпрацює у напряму апробації та впровадження у освітній процес середніх загальноосвітніх шкіл курсу «Основи 3D-друку», для вчителів та директорів шкіл Помічнянської ОТГ автори посібника провели майстер-клас з основ 3D-друку.  Підчас зустрічі було обговорено особливості навчання школярів, висловлено пропозиції щодо адаптації навчальної програми для учнів середньої школи.

Сьогодні методичною службою Центру проводиться робота з підготовки зазначених матеріалів до видання у друкованому вигляді.