• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Розпочни свій бізнес

06.05.2019

В  рамках Проекту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який реалізується в Україні  за підтримки уряду Данії  з 30 квітня по 3 травня 2019 року для слухачів Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ проведено тренінг «Розпочни свій бізнес». Захід розроблено викладачами Центру Катериною Федотовою, Тетяною Молчановою та Діаною Яремчук, які пройшли навчання за методикою МОП на тренінгу з питань підприємництва.               

З метою апробації та сприяння реалізації освітньої програми Проекту Центр відвідали майстер-тренери МОП Азад Рагімов (Азербайджан) та Айсулу Мейманканова (Киргизстан), які відзначили високий рівень підготовки та професійну майстерність педагогів. Всім учасникам тренінгу гості презентували навчальні посібники «Розпочни свій бізнес», «Ділова гра» та «Генеруй бізнес-ідею».  

На тренінгу тривало генерування та активне обговорення бізнес-ідей, відстоювання та аргументація власних позицій і думок,  вивчення  таких аспектів вдосконалення бізнесу, як маркетинг, калькуляція собівартості, бухгалтерський облік, фінансове планування, робота з персоналом тощо. Інтерактивне спілкування, презентації та рольові ігри зробили навчання не тільки корисним, а й цікавим.