• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Педагогічний фестиваль крокує

22.02.2021

В рамках Педагогічного фестивалю у Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ у лютому  педагогами підготовлено та проведено відкриті уроки за різними формами.

Майстер виробничого навчання Олена Хлус провела урок  на тему «Робота на контрольно-касових системах на початок робочого дня» з предмета Реєстратори розрахункових операцій за професією «Продавець продовольчих товарів». На теоретичному уроці, проведеному за очною формою, було максимально задіяно технічні засоби  навчання, що дозволило викладачу  якісно відпрацювати новий матеріал з теми. В Магазині-майстерні отримані знання слухачі відпрацювали безпосередньо за касовими системами.

Для слухачів курсів цільового призначення «Основи розробки вебсайтів» викладач Світлана Білан підготувала та провела відкритий урок за дистанційною формою. Разом із слухачами через дистанційну платформу Центру до уроку залучилися педагоги, запрошені на урок. Відеолекція супроводжувалася мультимедійною презентацією (як опорним конспектом для слухачів), для виконання практичних прикладів, які ілюструють теоретичний матеріал, використовувалися  пов'язані гіперпосиланнями файли  html. Всі слухачі отримали доступ до розроблених інструкцій щодо самостійного  виконання вправ домашнього завдання та до відеозапису лекції.