• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Навчання безробітних у м. Кам’янське

08.05.2018

У навчальному відділенні Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ у м. Кам'янське відбувся перший випуск слухачів, які пройшли навчання на курсах підвищення кваліфікації за напрямом «Сучасні технології організації та ведення торгівлі».

Слухачі курсів – жителі Кам’янського, які перебувають на обліку в міському центрі зайнятості, отримали якісні знання з основних дисциплін торговельної сфери: товарознавство продовольчих та непродовольчих товарів, контрольно-касове обладнання, організація торгових процесів, бухгалтерський облік і звітність в торгівлі, ведення обліку та продажів за допомогою програмного забезпечення 1С.

Завідувач навчального відділення Костянтин Гузенко зазначив, що на сьогоднішній день це вже четверта група випускників, які отримали нові знання і готові освоювати новітні виробничі технології. Всього з дня відкриття відділення навчання пройшли 53 безробітних.

Навчальне  відділення Центру стрімко розвивається і готове запропонувати як безробітним, так і працюючим громадянам м. Кам’янське  курси підвищення кваліфікації за напрямками «Сучасні технології організації ведення торгівлі» (1 місяць) та «Користувач ПК: офісні технології та Інтернет» (2 місяці). Навчання слухачів проходить на новітньому обладнанні викладачами-практиками. Також керівництво відділення і служби зайнятості готові розглянути запити роботодавців і розробити навчальні програми курсів підвищення кваліфікації за необхідними компетенціями.