• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Навчаємося для життя: проведено заходи в Божедарівській ОТГ

16.09.2019

13 вересня 2019 року педагоги Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ завітали до Божедарівської об’єднаної територіальної громади та провели заходи в межах програми освітньо-інформаційного змісту «Навчаємося для життя», яка проводиться Центром під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО.  Заходи проводилися за участі та сприяння Голови Божедарівської об’єднаної територіальної громади  Криничанського району Володимира Дерка та директора Божедарівської школи Ірини Василик. Для спеціалістів, старост громад та педагогів  проведено мотиваційний тренінг-практикум «Взаємодіємо в команді». Для учнівської молоді громади було проведено інтерактивний захід «Жива бібліотека», під час якого школярі змогли ознайомитися з робітничими професіями та опанувати найпростіші професійні компетенції. Вони з захопленням вчилися робити ін’єкції, визначали фальшиві банкноти та з’ясовували, як забезпечити збереження грошей при інкасації і транспортуванні, знайомилися з дизайном нігтів та техніками манікюру. Учні пробували опанувати операції зварювання металу та принципи роботи 3d-принтера.  

Із зацікавленістю мешканці громади ознайомилися з історіями успіху випускників Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ та відгуками про навчання.

Зустріч відбувалася у відкритій та доброзичливій атмосфері, висловлені щирі побажання подальшої співпраці щодо освіти дорослих.