• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Навчаємо якісно

11.08.2020

У липні місяці в Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ  відновлено очне навчання  слухачів за професіями та на курсах  за компетенціями з дотриманням карантинних вимог. Але Центр плідно працював і в умовах жорсткого карантину - впроваджено та відпрацьовано якісні форми дистанційного навчання слухачів, збережено співпрацю з іншими регіонами.

Випускні  іспити, як очно так і дистанційно, відбулися в групах за професіями: «Касир (в банку)» та «Офісний службовець (Бухгалтерія)» «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», «Манікюрник», «Електрогазозварник», «Продавець продовольчих товарів» та «Продавець непродовольчих товарів»,  «Оператор котельні».  під  час карантину за ініціативою роботодавців Дніпропетровського обласного клінічного центру кардіології та кардіохірургії  слухачі за професією «Молодша медична сестра з догляду за хворими» відновили навчання за дуальною формою з подальшим проходженням виробничої практики та працевлаштуванням.

В Центрі найбільш затребуваними були курси цільового призначення за програмами «Комп’ютеризація бухгалтерського обліку», «Користувач ПК: офісні технології та Інтернет», «Створення об’єктів та сцен тривимірної графіки у 3DSMAX», «Основи розробки web-сайтів», «Сучасні технології організації та ведення торгівлі», «Офіс-менеджмент з основами діловодства», «Створення малого бізнесу: теоретичні основи та практичні аспекти».

Напередодні  нового навчального року та опалювального сезону активно проводиться навчання слухачів за програмою «Організація харчування у навчально-виховному закладі» та спеціальне навчання для операторів котелень (щорічна перевірка знань з охорони праці), випускники успішно складають підсумкові заліки та отримують дозволи на роботу.  

 

Всіх бажаючих отримати робітничу професію та підвищити кваліфікацію запрошуємо на навчання!

Інформацію про професії, курси за компетенціями та графіки формування навчальних груп можна знайти на сайті Центру.