• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Методичні досягнення

14.06.2019

Одним з основних завдань методичної роботи в Дніпропетровському центрі ПТО ДСЗ є активізація творчої діяльності педагогів та залучення їх до роз­робки засобів навчання, авторських програм, курсів, напи­сання статей фахової спрямованості; тощо. Авторські навчальні посібники розглядаються на засіданнях методичних комісій Центру. Найкращі розробки методичною радою Навчально-методичного центру ПТО у Дніпропетровській області рекомендовано педагогам закладів П(ПТ)О регіону до використання у професійній діяльності.

Три електронні посібника, розроблені викладачами та майстрами виробничого навчання Центру, пройшли науково-методичну експертизу в Державній науковій установі «Інститут модернізації змісту освіти». Науково-методичною комісією з інформатики та інформаційних технологій відділення професійно-технічної освіти Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України розглянуто матеріали науково-методичної експертизи:

  • електронного посібника «Засоби комп’ютерних інформаційних систем», автори Щапов В.В., Сороквашин С.В.
  • електронного посібника «Основи НTML», автори Кучай А.В., Білан С.О.
  • електронного навчально-методичного комплексу «Основи 3D друку», автори Сороквашин С.В., Сізов В.Д.

та надано висновки «Схвалено для використання у професійно-технічних навчальних закладах» (протокол від 02.04.2019 р. №5).

Електронні версії навчальних посібників надіслано до відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту професійної освіти.