• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

День відкритих дверей для школярів міста

19.04.2019

17 квітня 2019 року до Дніпропетровського центру ПТО ДСЗ завітали учні 10-х та 11-х класів загальноосвітніх шкіл №20 та №25 м. Дніпро. Захід організовано фахівцями з профорієнтації Дніпровського міського центру зайнятості  в рамках другого етапу профорієнтаційного КВЕСТу «Я-PROFI» - «PROFIРЕСУРС».

Активну участь у проведенні заходу взяли педагоги та слухачі Центру. Учні отримали загальну інформацію про робітничі професії та курси цільового призначення, за якими здійснюється навчання, із зацікавленістю самостійно виконували прості професійні операції: визначали фальшиві банкноти та з’ясовували, як забезпечити збереження грошей при інкасації і транспортуванні, вчилися вимірювати тиск та  робити ін’єкції, працювали за сучасною комп’ютерно-касовою системою закладу торгівлі, знайомилися з принципами роботи 3d-принтера.

Педагоги навчального закладу запропонували гостям  у вільний від шкільних уроків час пройти навчання в Центрі на курсах з  інформаційно-комунікаційних технологій: «Блогер», «Основи Інтернет-продажів», «ADOBE PHOTOSHOP» «Створення WEB-сайтів» «3d-моделювання», а також курси «Основи сучасного манікюру» та «Макіяж для себе-любимої».

Детальнішу інформацію про курси (кількість годин, вартість, терміни навчання та початок занять) можна знайти на сайті Центру та у Facebook.