• Адреса пр. Лесі Українки, 55

  • Телефон +38 (056) 373-25-36

  • Email dcpto@ukr.net

Хто уміє працювати, той уміє і відпочивати!

04.06.2018

2 червня колектив Центру в рамках історико-культурологічного фестивалю «Мамай-fest» поринув в історичне минуле Дніпропетровського краю, відвідавши  музей історії м. Кам’янського.

Під час екскурсії інтерес викликала експозиція музею, розміщена в двох залах, яка відтворює історію міста з найдавніших часів до сьогодення. Фондові колекції налічують більше 90 тисяч одиниць збереження основного та науково-допоміжного фонду. Були представлені археологічна та етнографічна колекції, нумізматика, філателія, боністика тощо. На площі біля музею проходила виставка українського мистецтва і народної творчості.

Музей історії міста Кам'янського розташований у сучасному спеціально зведеному просторому приміщенні у середмісті. Він пройшов тривалий і складний шлях розвитку — заклад почав створюватись уже в 1927 році. У теперішній час Музей історії — це науково-дослідний і культурно-освітній заклад, який згідно зі своїми соціальними функціями здійснює комплектування, облік, зберігання, вивчення і популяризацію пам'яток історії та культури міста.

Цього дня профспілковий комітет підготував для педагогічного колективу Центру приємний сюрприз – картинг та відпочинок на природі. Хто уміє працювати, той уміє і відпочивати!